top of page

A day in the life:

de selectie van onze redactie

online selectie Magazine 'TheArtCouch'

September 2019

 

Home Top 4»A day in the life: de selectie van onze redactie

Posted By Annelies & Frederic

Enkele weken geleden lanceerden we onze oproep aan kunstenaars: toon ons op artistieke wijze hoe jouw typische dag eruitziet. De geselecteerde kandidaat verzekert zich zo van een volledige pagina in TheArtCouch magazine #3, in de nieuwe rubriek A day in the life. 

Maar liefst 25 inzendingen ontvingen we voor de deadline van 20 juli, waarover onze achtkoppige redactie zich mocht buigen. De diversiteit was groot, ook in de keuzes die we uiteindelijk maakten. Elke redacteur stelde een top 3 samen. De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat er een overduidelijke winnaar was, die door vijf van onze redacteurs met een podiumplaats werd bedacht. We laten je graag kennismaken met de vier andere inzendingen die een eervolle vermelding verdienden.

En de winnaar? Die houden we nog even geheim. Ontdek hem of haar in ons magazine vanaf 8 oktober!

 

2. Faryda Moumouh

 

Faryda Moumouh: “Mijn hoofd is steeds een overdaad, van alledaagse beelden die mijn blik passeren tot inhoudelijke teksten die ik lees, quotes die ik verzamel en gebruik om tot een beeldende dialoog te komen. De fotografe in me is meer een schetser en archeologische graver van beelden geworden, waardoor er geen eenduidig beeld meer is maar een beeld geconstrueerd door alles wat me kan inspireren. Werelden bestaande uit details van die wereld. De camera als innerlijk reflectie-instrument. De racing thoughts bij de koffie, op de fiets en achter de camera, dat is hoe ik mijn dag tracht samen te vatten als kunstenaar, hoe ik de chaos van de dag als waarnemer/denker visueel probeer uit te werken, met dit specifieke resultaat.”

Beeld: Racing Thouhgts 2019

imgres-1.jpg
bottom of page